Echipa noastră

DR. ALINA RUSU
Medic veterinar

Alina este absolventă în cadrul Facultății de Medicină Veterinară din București și parte din echipa fondatoare JoyVet. Este o fire entuziastă și plină de energie ce și-a petrecut o mare parte din copilărie alături de animale, fiind de mică pasionată de îngrijirea medicală a acestora.

În prezent se specializează pe afecțiunile de la nivelul cavității bucale ale carnivorelor domestice.

În timpul liber îi place să călătorească și mereu acordă o atenție deosebită celor doi camarazi care îi sunt alături: Ursula, o cățelușă salvată în urmă cu doi ani, și Mylord, bătrânelul motan care a fost mascota clinicii JoyVet și acum și-a găsit căminul lângă Alina.

DR. Mirela Boca
Medic veterinar

Mirela este devotată animăluțelor încă din copilărie, când începând cu vârsta de 5 ani își dorea să devină medic veterinar. A transformat pasiunea în carieră și a urmat cursurile Facultății de Medicină Veterinară din cadrul U.S.A.M.V. Iasi

Încă din facultate a început formarea profesională, lucrând în clinici veterinare de specialitate. A aprofundat cu precădere Diagnosticul de Laborator, realizându-și lucrarea de licență în domeniul chirurgiei aparatului reproducator.

Timpul liber îl petrece alături de cainele ei, Tayga, un amstaff foarte iubitor si cuminte . Deoarece înțelege provocările însoțiorilor de animale, doreste sa isi aprofundeze cunostintele in permanenta participand la congresele nationale si internationale de medicina veterinara.

DR. SONIA BESLEAGA
Medic Veterinar

A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.

Este un medic extrem de pasionat de animale, cu o energie iesită din tipare. Este un medic veterinar cu cunoștințe extinse și pe animalele de rentă, având în subordine chiar și o circumscripție veterinară. Cu alte cuvinte, este genul de veterinar care îți face bine și cățelul și purcelul. Atunci când își termină treaba cu vacile, caii și purceii, se „relaxează” la cabinetul veterinar operând cainii si pisicile, făcând ecografii abdominale sau endoscopii.

DR. Alexandru-Marius Sauciuc
Medic Veterinar

Absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din cadrul USAMV Bucuresti, Alexandru s-a dedicat deplin acestei profesii. Dorința de a-și consolida cunoștințele medicale l-a determinat să se implice activ încă din primii ani de facultate, prin acumularea experienței profesionale în cadrul clinicilor de urgenta. În anii de școală a avut o deosebită atracție pentru medicina de urgenta si chirurgie, pe care a studiat-o îndeaproape.

Pasiunea pentru chirurgie l-a determinat pe Alexandru sa se inscrie la cursul postuniversitar BSAVA PGCertSAS din UK, unde si-a insusit tehnici chirurgicale de ultima ora pentru animalele de companie. 

DR. Andreea-irina sauciuc
Medic Veterinar

A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științele Vieții “Ion Ionescu de la Brad” Iași, în 2020.

Irina a știut, încă din copilărie, că profesia pe care o va face este aceea de medic veterinar. A avut și îngrijit dintotdeauna câini, pisici, broaște țestoase, papagali, arici etc. Convingerea ei este că a fi medic veterinar implică, înainte de toate, pasiune și respect față de lumea celor care nu cuvântă.
Este devotată și altruistă. Animalele nu sunt doar pacienții, ci mai ales, prietenii ei. Echipa din care face parte este foarte importantă pentru ea. S-a specializat în medicină internă și chirurgie.