Echipa noastră

DR. ALINA RUSU
Medic veterinar

Alina este absolventă în cadrul Facultății de Medicină Veterinară din București și parte din echipa fondatoare JoyVet. Este o fire entuziastă și plină de energie ce și-a petrecut o mare parte din copilărie alături de animale, fiind de mică pasionată de îngrijirea medicală a acestora.

În prezent se specializează pe dermatologie veterinară si afecțiunile de la nivelul cavității bucale ale carnivorelor domestice.

În timpul liber îi place să călătorească și mereu acordă o atenție deosebită celor doi camarazi care îi sunt alături: Ursula, o cățelușă salvată în urmă cu doi ani, și Mylord, bătrânelul motan care a fost mascota clinicii JoyVet și acum și-a găsit căminul lângă Alina.

DR. Mirela Boca
Medic veterinar

Mirela este devotată animăluțelor încă din copilărie, când începând cu vârsta de 5 ani își dorea să devină medic veterinar. A transformat pasiunea în carieră și a urmat cursurile Facultății de Medicină Veterinară din cadrul U.S.A.M.V. Iasi

Încă din facultate a început formarea profesională, lucrând în clinici veterinare de specialitate. A aprofundat cu precădere Diagnosticul de Laborator, realizându-și lucrarea de licență în domeniul chirurgiei aparatului reproducator. În prezent se specializează pe diagnosticul imagistic, ecograful și aparatul rontgen devenindu-i aliați. 

Timpul liber îl petrece alături de cainele ei, Tayga, un amstaff foarte iubitor si cuminte. Deoarece înțelege provocările însoțiorilor de animale, doreste sa isi aprofundeze cunostintele in permanenta participand la congresele nationale si internationale de medicina veterinara.

DR. Antonja Lia Antal
Medic veterinar

Întâlniți-o pe Antonia, o componentă de bază a echipei noastre de veterinari, specializată și profund pasionată de anestezie, terapie intensivă și controlul durerii la animale.

Cu o abordare blândă și inimă mare, Antonia nu este doar un medic veterinar excepțional, ci și un suflet cald care pune întotdeauna binele pacienților noștri pe primul loc. Dedicarea ei pentru alinarea suferinței animalelor și expertiza vastă în cele mai avansate tehnici de anestezie și managementul durerii fac din Antonia un pilon esențial al clinicii noastre. Fiecare pacient care trece pragul nostru este întâmpinat cu compasiune și îngrijire de cea mai înaltă calitate, garantând astfel că atât animalele, cât și proprietarii lor se simt în siguranță și înțeleși.

DR. Panciuc Iuliana Alina
Medic veterinar

În inima cabinetului nostru veterinar Joyvet, o stea strălucește deosebit de luminoasă: Dr. Panciuc Iuliana Alina, un medic veterinar remarcabil, cu o pasiune deosebită pentru medicina internă. Absolventă cu onoruri, Dr. Iuliana Alina aduce în echipa Joyvet o combinație rară de cunoaștere profundă, empatie și dedicare neclintită pentru îngrijirea animalelor.

Specializată în medicina internă si ecografie, Dr. Panciuc Iuliana este dedicată înțelegerii complexității fiecărui caz în parte, oferind soluții de tratament personalizate și inovatoare. Ea crede cu tărie în prevenție ca fundament al sănătății pe termen lung pentru pacienții noștri necuvântători și pune un accent mare pe comunicarea eficientă cu proprietarii acestora, asigurându-se că înțeleg fiecare aspect al îngrijirii.

 

DR. SONIA BESLEAGA
Medic Veterinar

A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.

Este un medic extrem de pasionat de animale, cu o energie iesită din tipare. Este un medic veterinar cu cunoștințe extinse și pe animalele de rentă, având în subordine chiar și o circumscripție veterinară. Cu alte cuvinte, este genul de veterinar care îți face bine și cățelul, și purcelul. Atunci când își termină treaba cu vacile, caii și purceii, se „relaxează” la cabinetul veterinar operând cainii si pisicile, făcând ecografii abdominale sau endoscopii.

DR. Brăgea Ruxandra
Medic Veterinar

La Joyvet, ne mândrim cu echipa noastră de medici veterinari excepționali, și în mod special cu Dr. Brăgea Ruxandra, ale cărei competențe și dedicare în îngrijirea cazurilor de urgență și postoperatorii ATI au adus liniște și speranță multor familii de animale. Specializarea Dr. Brăgea în aceste domenii critice subliniază angajamentul nostru de a oferi îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate, chiar și în cele mai provocatoare momente.

Cu o pregătire aprofundată și o experiență vastă, Dr. Brăgea Ruxandra este un pilon de cunoștințe și abilități în gestionarea situațiilor de urgență, demonstrând o calmă impresionantă și o eficiență remarcabilă în momentele critice. Ea înțelege profund nevoile unice ale pacienților care necesită îngrijiri intensive și postoperatorii, asigurându-se că fiecare animal primește atenția și îngrijirea de care are nevoie pentru o recuperare rapidă și completă.

Asis. Prioteasa Iulia Maria
Asistent Veterinar

În inima activității noastre de la Joyvet, asistenta veterinară Prioteasa Iulia Maria joacă un rol crucial în oferirea unei îngrijiri excepționale pentru fiecare pacient care ne trece pragul. Cu o dedicație profundă față de bunăstarea animală și o atenție meticuloasă la detalii, Iulia contribuie semnificativ la succesul tratamentelor și la confortul animalelor în timpul vizitelor lor.

În calitate de studentă la Facultatea de Medicină Veterinară, Iulia Maria îmbină învățătura academică cu experiența practică, oferind o îngrijire plină de compasiune și înțelegere. Prezența ei liniștitoare și mâinile sigure sunt un balsam atât pentru pacienții noștri cât și pentru proprietarii lor, aducând calm și încredere chiar și în cele mai tensionate momente.

Dedicată dezvoltării profesionale continue, Iulia Maria urmărește constant să-și îmbogățească abilitățile și cunoștințele pentru a răspunde celor mai recente standarde în îngrijirea veterinară. Abilitatea ei de a asista în proceduri complexe, împreună cu grija și atenția pentru fiecare animal, face din ea o valoare inestimabilă pentru echipa noastră.

DR. Alexandru-Marius Sauciuc
Medic Veterinar

Absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din cadrul USAMV Bucuresti, Alexandru s-a dedicat deplin acestei profesii. Dorința de a-și consolida cunoștințele medicale l-a determinat să se implice activ încă din primii ani de facultate, prin acumularea experienței profesionale în cadrul clinicilor de urgenta. În anii de școală a avut o deosebită atracție pentru medicina de urgenta si chirurgie, pe care a studiat-o îndeaproape.

Pasiunea pentru chirurgie l-a determinat pe Alexandru să se înscrie la cursul postuniversitar BSAVA PGCertSAS din UK, unde și-a însușit tehnici chirurgicale de ultimă oră pentru animalele de companie. 

DR. Andreea-irina sauciuc
Medic Veterinar

A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științele Vieții “Ion Ionescu de la Brad” Iași, în 2020.

Irina a știut, încă din copilărie, că profesia pe care o va face este aceea de medic veterinar. A avut și îngrijit dintotdeauna câini, pisici, broaște țestoase, papagali, arici etc. Convingerea ei este că a fi medic veterinar implică, înainte de toate, pasiune și respect față de lumea celor care nu cuvântă.
Este devotată și altruistă. Animalele nu sunt doar pacienții, ci mai ales, prietenii ei. Echipa din care face parte este foarte importantă pentru ea. S-a specializat în medicină internă și chirurgie.