Despre noi

Clinica JoyVet a luat ființă din bucuria pe care medicii fondatori o au de fiecare dată când fac un animăluț bine și aduc un zâmbet pe chipul însoțitorilor!

JoyVet răspunde standardelor cele mai înalte de pe piață la ora actuală, atât din punct de vedere al pregătirii profesionale a medicilor, cât si al echipamentelor de ultimă generație cu Certificat de Inovație.

La noi fiecare pacient beneficiază de atenția și importanța pe care o primesc proprii noști prieteni necuvântători. Fiind la rândul nostru posesori de animale de companie înțelegem atât suferința însoțitorilor cât și suferința pacienților.

Drept urmare prioritatea noastră este să redăm sănătatea deplină animăluțelor în cel mai scurt timp posibil ca să ne putem bucura împreună văzându-i cum țopăie și debordează de fericire.

Pe lângă pasiune și dedicare enormă față de această profesie și față de animale, Clinica JoyVet oferă pacienților care îi trec pragul aparatură medicală performantă.

Astfel pacienții noștri pot avea certitudinea analizelor 100% exacte, făcute în laborator propriu fără riscuri de contaminare și beneficiază de un tratament corect și eficient ce asigură cea mai rapidă recuperare.

Fie că este vorba de intervenții ce îi salvează viata, de un simplu vaccin anual și deparazitarea de rutină ce îl ferește de boli și complicatii sau pur si simplu de mâncarea pe care o iubește și o jucărie nouă, în cadrul Clinicii JoyVet găsiți exact soluția, tratamentul sau zâmbetul de care aveți nevoie!

Oferim tot suportul, profesionalismul și energia noastră pentru a fi siguri că atât prietenii necuvântători cât și însoțitorii primesc exact serviciile de care au nevoie la standarde Europene fără jumătăți de măsură sau compromisuri.